Elaeagnus Ebbingei op stam (Olijfwilg)

Elaeagnus ebbingei op stam, beter bekend als Olijfwilg of Zilverbes is een nieuwe groenblijvende hoogstam boom in het assortiment van Bomentotaal. Deze wintergroene boom is sterk en goed bestand tegen zeewind. Deze boom heeft glanzende grijsgroene bladeren en kleine witte klokvormige bloempjes.

Dit pakket bestaat uit:

Elaeagnus Ebbingei op stam (Olijfwilg)
Bezorging
Aanplanting
Bevestigingsmaterialen, potgrond en boompalen


€ 139,50

Terug naar overzicht

Voorwaarden aanplanting:

Voorwaarde van onze aanplantservice is dat de plaats waar uw bomen moeten komen goed bereikbaar is en vrij van oude wortels, puin, tegels, oude beplanting etc. zodat wij uw bomen goed kunnen plaatsen.

Water geven:

Deze moeten naar het aanplanten direct water krijgen. Groenblijvende bomen, hagen en struiken die in het najaar geplant worden de eerste 3 weken na het planten 2 x in de week goed water geven, daarna in het voorjaar vanaf half maart 2 x in de week. Dit volhouden totdat u ziet dat de bomen / planten aanslaan! Daarna alleen nog water geven in droge perioden.

Bemesting:

Het is belangrijk om uw boom of haag bij te mesten, zeker het eerste groeijaar. Het bijmesten van uw boom of haag mag vanaf het moment dat de boom of haag begint uit te lopen / groeien. Bijmesten bevorerd de groei en het wortelproces van de boom of haag.