Groenblijvende bomen

Prunus Laurier Novita Boom (Groenblijvende Laurier)

€ 219,50

Bolphotinia (Photinia Red Robin)

€ 219,50

Cupressocyparis Leylandii (Conifeer op stam)

€ 219,50

Elaeagnus Ebbingei Variegata (Bonte Olijfwilg)

€ 289,50

Glansmispel (Photinia Red Robin Halfstam)

€ 189,50

Glansmispel (Photinia X Fraseri Red Robin)

€ 229,50

Groenblijvende Eik (Quercus Ilex)

€ 249,50

Groenblijvende Kurkeik (Quercus Suber)

€ 740,00

Groenblijvende Steeneik (Quercus Ilex Cilindervorm)

€ 825,00

Groenblijvende boom (Prunus laurier Caucasica)

€ 179,50

Ilex Nellie Stevens op stam (Hulst)

€ 209,50

Laurier (Prunus Laurier Caucasica)

€ 209,50

Laurierkers (Prunus Laurier Mano Halfstam)

€ 149,50

Magnolia Grandiflora (Valse Tulpenboom / Beverboom)

€ 219,50

Olijfwilg (Elaeagnus Ebbingei Halfstam)

€ 159,50

Pinus Nigra (Oostenrijkse Den)

€ 265,00

Portugese Laurier (Prunus Lusitanica Halfstam)

€ 149,50

Portugese laurier op stam (Prunus lusitanica Angustifolia)

€ 179,50

Taxus Baccata Hoogstam (Venijnboom)

€ 355,00

Trachycarpus Forunei (Palmboom)

€ 514,50

 

Het liefst geniet ik het hele jaar van een boom met groene bladeren. Veel bomen zijn onderhevig aan de wisseling van seizoenen en verliezen hun bladeren in het najaar. Gelukkig zijn er ook groenblijvende bomen. Deze bomen houden het hele jaar hun bladeren. Zo geniet je altijd van een prachtige boom in de tuin. Bij bomentotaal.nl kun je online groenblijvende bomen kopen. Deze webwinkel biedt bomen aan voor zowel particulieren als voor hoveniers. Je vindt er een ruim aanbod aan groenblijvende bomen.

Soorten groenblijvende bomen

Voor elke tuin biedt bomentotaal een geschikte boom die groen blijft. De site heeft een overzichtelijke webshop waar je kunt kiezen in boomsoorten. Voor bomen die hun groene blad houden is er een speciale pagina. Op deze pagina vindt je een ruim overzicht aan bomen die hun blad het hele jaar door houden. Wat dacht je van een exotische olijvenboom. De olijvenboom is een boom die een warmer klimaat gewend is en hierdoor zijn blad het hele jaar behoud. Zorg ervoor dat deze op een zonnige locatie gepland wordt en bescherm de boom in de winter tegen de vorst. Een boom die goed tegen het Nederlandse klimaat kan en bomentotaal levert vanwege haar groenblijvende bladeren is de Magnolia. Deze boom heeft het hele jaar door prachtig blad. In de lente kenmerkt deze boom zich aan de prachtige wit en roze bloei van de boom. De Magnolia is een prachtige aanwinst voor elke tuin. De Laurier is een andere bekende groenbloeier. Deze boom heeft heldergroen blad dat het hele jaar zijn kleur behoud. Deze boom is ook ideaal om te gebruiken als natuurlijke schutting of omheining. Zie voor het gehele overzichtelijk aan de collectie van bomen met groenblijvend blad de webshop van bomentotaal.

De service

Bomen online bestellen? Niks is vreemd vandaag de dag en natuurlijk kun je online bomen bestellen. Groenblijvende bomen kopen bij bomentotaal gaat heel eenvoudig. Je bekijkt het aanbod op de site, selecteert de bomen die geschikt zijn en selecteert deze vervolgens in het winkelmandje. Je kunt online betalen en de bomen worden naar jouw adres verzonden. Een ideale manier om uw tuin snel een eenvoudig op te fleuren. Het is een eenvoudig bestelproces en je bent verzekerd van de beste service. Meer vragen over de bomen en welke geschikt is voor jouw tuin? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de website.

 

Beste Bezoeker,

Bedankt voor uw belangstelling in onze producten. Op zondag zijn wij echter gesloten.

Vanuit onze Christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als rustdag. Vandaar ons besluit om de website op zondag te sluiten.

Onze website is weer open vanaf maandag 0:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

Bomentotaal
Tielsesraat 89 | 4043 JR Opheusden
T. +31488 200 200
www.bomentotaal.nl
info@bomentotaal.nl