Het concept

Welkom op onze site van Bomentotaal! Een kwekerij met ruim 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in de verkoop aan particulieren.


Ons bedrijf is gevestigd in Opheusden, een klein plaatsje in de Betuwe, en bestaat uit een hoofdkantoor, groot verkoopperceel en meerdere kwekerijen. Onze boomkwekerij staat bekend om zijn unieke assortiment en zijn goede kwaliteit-prijsverhouding.

"Wij zijn een kwaliteit gerichte boomkwekerij met verkoopperceel en houdt zich voornamelijk bezig met de kweek en verkoop van bomen, heesters, haagplanten en vaste planten aan particulieren."


Bomentotaal is een uniek concept waarbij u alleen maar hoeft te bestellen.  De overige zaken, als de juiste materialen bij uw product, het bezorgen en het aanplanten wordt compleet door Bomentotaal verzorgd. 
Bij levering boven de 150 km en naar de Waddeneilanden komen er extra bezorgkosten bij. De bestelling kan dan vrijblijvend onder rembours worden geplaatst en wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met u op.
Door rechtstreekse levering uit onze eigen kwekerij, kunnen wij u de beste kwaliteit bomen garanderen en leveren. Een concept waar mensen blij van worden.

 

Ons bedrijf heeft  meerdere websites

 www.debomenshop.nl
          - Voor particulieren
          - Losse prijs per boom en per eventuele service
          - Voordelig en direct

 www.bomentotaal.nl
          - Voor particulieren
          - Prijs per boom is incl. aanplanten, materialen en afleveren
          - Voordelig, gemakkelijk en proffessioneel


Om uw bestelling compleet te maken is het mogelijk om vaste planten, hortensia's of siergrassen bij te bestellen. Deze worden dan meegeleverd maar niet door ons aangeplant. De aanplantservice geldt alleen voor de bomen en de hagen. Indien u dit wenst, is het altijd mogelijk een offerte aan te vragen. 

 

Kijk gerust rond op onze website, of bezoek ons in Opheusden. Altijd van harte welkom!

Beste Bezoeker,

Bedankt voor uw belangstelling in onze producten. Op zondag zijn wij echter gesloten.

Vanuit onze Christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als rustdag. Vandaar ons besluit om de website op zondag te sluiten.

Onze website is weer open vanaf maandag 0:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

Bomentotaal
Tielsesraat 89 | 4043 JR Opheusden
T. +31488 200 200
www.bomentotaal.nl
info@bomentotaal.nl