Het concept


Welkom!

 

Beste Bezoeker,

 

Welkom op onze site van Bomentotaal! Een kwekerij met ruim 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in de verkoop aan particulieren.

Ons bedrijf is gevestigd in Opheusden, een klein plaatsje in de Betuwe, en bestaat uit een hoofdkantoor, verkoopperceel en enkele kwekerijen. Onze boomkwekerij staat bekend om zijn unieke assortiment en zijn goede kwaliteit-prijsverhouding.

Kijk gerust rond op onze website, of bezoek ons in Opheusden. Altijd van harte welkom!


Over ons:


‘’Wij zijn een kwaliteit gerichte boomkwekerij met verkoopperceel en houdt zich voornamelijk bezig met de kweek en verkoop van bomen, heesters, haagplanten en vaste planten aan particulieren.’’


Bomentotaal is een uniek concept waarbij u alleen maar hoeft te bestellen. De rest wordt door Bomentotaal verzorgd! Dit houdt in dat wij de boom of haag bezorgen, aanplanten en leveren met de benodigde materialen in Nederland, België en Duitsland. Bij levering naar de waddeneilanden komt er per bestelling €250,- extra kosten bij. Bij levering boven de 150 km komen er extra bezorgkosten bij. De bestelling kan dan vrijblijvend onder rembours worden geplaatst. Er wordt dan door ons gekeken welke kosten er bij komen. Er wordt door ons contact met u opgenomen omtrent de bijkomende bezorgkosten. 

Door rechtstreekse levering uit eigen kwekerij, kunnen wij u de beste kwaliteit bomen garanderen en leveren. Een concept waar mensen blij van worden! 


Websites:

Ons bedrijf heeft  meerdere websites

  -       www.debomenshop.nl
          - Voor particulieren
          - Losse prijs per boom en per eventuele service
          - Voordelig in het kopen van 1 of meerdere bomen al dan niet met aanplantservice.

  -       www.bomentotaal.nl
          - Voor particulieren
          - Prijs per boom is incl. afleveren, materiaal en aanplanten
          - Voordelig voor het kopen van een kleine hoeveelheid bomen.

 

Om uw bestelling compleet te maken is het mogelijk om vaste planten, hortensia's of vaste planten bij te bestellen. Deze worden dan meegeleverd maar niet door ons aangeplant. De aanplantservice geldt alleen voor de bomen en de hagen. Niet voor de siergrassen, hortensia's of vaste planten.