Leiglansmispel (Photinia Red Robin)

De leiglansmispel Photinia Red Robin is een mooie wintergroene leiboom. Deze Photina leiboom met kleinere groene bladeren heeft in het voorjaar prachtig rode scheuten. De leiglansmispel heeft graag een goede afwaterende grond. Het snoeien van de Leiphotinia kan tussen Juni en September.

Dit pakket bestaat uit:

Leiglansmispel (Photinia Red Robin)
Bezorging
Aanplanting
Bevestigingsmaterialen, potgrond en boompalen
Bijbestelde heesters en vaste planten worden meegeleverd maar niet aangeplant.


€ 245,00

Terug naar overzicht

Voorwaarden aanplanting:

Voorwaarde van onze aanplantservice is dat de plaats waar uw bomen moeten komen goed bereikbaar is en vrij van oude wortels, puin, tegels, oude beplanting etc. zodat wij uw bomen goed kunnen plaatsen.

Water geven:

Deze moeten naar het aanplanten direct water krijgen. Groenblijvende bomen, hagen en struiken die in het najaar geplant worden de eerste 3 weken na het planten 2 x in de week goed water geven, daarna in het voorjaar vanaf half maart 2 x in de week. Dit volhouden totdat u ziet dat de bomen / planten aanslaan! Daarna alleen nog water geven in droge perioden.

Bemesting:

Het is belangrijk om uw boom of haag bij te mesten, zeker het eerste groeijaar. Het bijmesten van uw boom of haag mag vanaf het moment dat de boom of haag begint uit te lopen / groeien. Bijmesten bevorerd de groei en het wortelproces van de boom of haag.


Afmeting leischerm en stamhoogte.

De breedte van het leischerm is 150 cm en de hoogte is 120 cm.

Als voorbeeld een boom die een stamhoogte van 180 cm heeft. Boven de stam begint het leischerm. Het leischerm heeft een hoogte van 120 cm. De totale hoogte van de boom is dan 300 cm.