Treurbomen

Groene Treurbeuk (Fagus Pendula)

€ 219,50

Prieel Iep (Ulmus Camperdownii)

€ 149,50

Prieelberk (Betula Pendula Youngii)

€ 159,50

Rode Treurbeuk (Fagus Purpurea Pendula)

€ 219,50

Sierprunus (Prunus Kiku Shidare Zakura)

€ 179,50

Treurberk (Betula Pendula Tristis)

€ 169,50

Treuriep (Ulmus Pendula)

€ 139,50

Treursierpeer (Pyrus Salicifolia Pendula)

€ 169,50

Treurwilg (Salix Alba Crysocoma Tristis)

€ 159,50

Witte Moerbei (Morus Alba Pendula)

€ 149,50

 

Treurbomen

Treurbomen zijn een aanwinst voor iedere tuin

Wie kent ze niet? Een rij treurwilgen, die aan de rand van de rivier met hun wortels half in het water staan en hun hangende twijgen; het levert altijd weer feeërieke plaatjes op. Goed nieuws, ook in uw tuin past zo'n treurboom. BomenTotaal zal u hier graag over adviseren.

Wat zijn treurbomen?

Deze bomen worden gekenmerkt door een neerhangende kroon. Het zijn zeer fraaie bomen, die vaak gebruikt worden in een border. Ook langs water of grotere vijvers doen de treurbomen het prima. Er is een uitgebreide keuze in treurbomen: groene treurbeuk (Fagus Pendula), prieel iep (Ulmus Camperdownii), prieelberk (Betula Pendula Youngii), rode treurbeuk (Fagus Purpurea Pendula), sierprunus (Prunus Kiku Shidare Zakura), rode treurberk (Betula Pendula Tristis), treuriep (Ulmus Pendula), treursierpeer (Pyrus Salicifolia Pendula), treurwilg (Salix Alba Crysocoma Tristis) en de witte Moerbei (Morus Alba Pendula). Er zit geheid dus wat voor u bij.

Totaalservice van treurbomen

Bij BomenTotal kiest u voor een totaalpakket: boom, bezorging, aanplanten en onderhoud. Op onze website kunt u bomen uitkiezen, waarbij we met alle plezier een advies op maat zullen geven. Neemt u gerust contact met ons op, dan bomen we graag met u.

Boom besteld en hoe gaat het nu verder
Wij maken een afspraak met u om de boom te komen planten. U kunt ons daarbij ook helpen. Bij aanplanting is het namelijk zaak dat de plek waar de boom geplant moet worden goed bereikbaar is en dat er zich geen oude wortels en planten, puin en oude tegels meer in de grond bevinden. Alleen dan kunnen we uw boom de plaats geven die het verdiend.

Water en bemesting

Bij het aanplanten moet de grond goed nat worden gemaakt. Geef in langere droge perioden de boom een keer per week water. Wanneer het lang erg warm en droog is mag de boom drie keer per week van water worden voorzien. Als u dit in het eerste jaar tot eind september volhoudt, en de boom bemest, bent u verzekerd van een boom waar u nog vele jaren plezier zal hebben. Bemesting mag vanaf het moment dat de groei er in zit. Zeker het eerste jaar is bemesting essentieel. Het bevordert de groei en zorgt voor een gezond wortelstelsel.

 

Snoei service

Het eerste jaar snoeien wij uw boom en brengen er ook weer vorm in. Tevens zorgen we voor de bemesting. Als u bij de bestelling meteen kiest voor onderhoud en snoei service, zijn de kosten 15 euro per boom (normaal is dat 25 euro). Aan het einde van het eerste groeijaar van uw boom, maken wij een afspraak voor verder onderhoud en snoeiwerk.

 

Beste Bezoeker,

Bedankt voor uw belangstelling in onze producten. Op zondag zijn wij echter gesloten.

Vanuit onze Christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als rustdag. Vandaar ons besluit om de website op zondag te sluiten.

Onze website is weer open vanaf maandag 0:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

Bomentotaal
Tielsesraat 89 | 4043 JR Opheusden
T. +31488 200 200
www.bomentotaal.nl
info@bomentotaal.nl