Zuilprunus (Prunus Amanogawa)

De Prunus Amanogawa zuilvorm is een prachtige zuilboom. De Zuilprunus geeft in het voorjaar mooie rose bloesem. Bomentotaal levert de Prunus Amanogawa in diverse afmetingen. Het snoeien van de Japanse Sierkers kan in Juni en tussen November en Februari.

Dit pakket bestaat uit:

Zuilprunus (Prunus Amanogawa)
Bezorging
Aanplanting
Bevestigingsmaterialen, potgrond en boompalen


€ 109,50

Terug naar overzicht

Voorwaarden aanplanting:

Voorwaarde van onze aanplantservice is dat de plaats waar uw bomen moeten komen goed bereikbaar is en vrij van oude wortels, puin, tegels, oude beplanting etc. zodat wij uw bomen goed kunnen plaatsen.

Water geven:

Als de grond droog is tijdens het planten de boom struik na het aanplanten 1 x goed water geven. Daarna bij droge perioden van meer dan een week 1 a 2 x in de week water geven. (Niet vaker, ook als u ziet dat de boom niet op gang komt!). Dit het eerste groei jaar volhouden tot eind september. Bij extreem warm en droog weer in de zomer adviseren wij 3 x in de week heel goed water te geven. Daarna alleen nog water geven in droge perioden.

Bemesting:

Het is belangrijk om uw boom of haag bij te mesten, zeker het eerste groeijaar. Het bijmesten van uw boom of haag mag vanaf het moment dat de boom of haag begint uit te lopen / groeien. Bijmesten bevorerd de groei en het wortelproces van de boom of haag.