Prunus Royal Burgundy Meerstammig (Japanse Sierkers)

Prunus Royal Burgundy meerstammig is een mutatie van de Prunus Serrulata Kanzan. Het verschil met de Prunus Kanzan is dat het blad van de Prunus Royal Burgundy purperrood van kleur is. In de herfst verkleuren de bladeren naar roodachtig oranje. De bloemen zijn donkerroze van kleur. De Japanse Sierkers is een prachtige sierboom in uw tuin.

Dit pakket bestaat uit:

Prunus Royal Burgundy Meerstammig (Japanse Sierkers)
Bezorging
Aanplanting
Bevestigingsmaterialen, potgrond en boompalen
Bijbestelde heesters en vaste planten worden meegeleverd maar niet aangeplant.


€ 179,50

Terug naar overzicht

Voorwaarden aanplanting:

Voorwaarde van onze aanplantservice is dat de plaats waar uw bomen moeten komen goed bereikbaar is en vrij van oude wortels, puin, tegels, oude beplanting etc. zodat wij uw bomen goed kunnen plaatsen.

Water geven:

Als de grond droog is tijdens het planten de boom struik na het aanplanten 1 x goed water geven. Daarna bij droge perioden van meer dan een week 1 a 2 x in de week water geven. (Niet vaker, ook als u ziet dat de boom niet op gang komt!). Dit het eerste groei jaar volhouden tot eind september. Bij extreem warm en droog weer in de zomer adviseren wij 3 x in de week heel goed water te geven. Daarna alleen nog water geven in droge perioden.

Bemesting:

Het is belangrijk om uw boom of haag bij te mesten, zeker het eerste groeijaar. Het bijmesten van uw boom of haag mag vanaf het moment dat de boom of haag begint uit te lopen / groeien. Bijmesten bevorerd de groei en het wortelproces van de boom of haag.