Dakbomen

Blauwe regen dak (Wisteria Sinensis Profilic)

€ 259,50

Carpinus Betulus Dakboom (Haagbeuk)

€ 219,50

Dakamberboom (Liquidambar Worplesdon)

€ 229,50

Dakamberboom Liquidambar Styr. Gumball Dakvorm

€ 249,50

Dakeik, Dakmoeraseik (Quercus Palustris)

€ 199,50

Dakmoerbei (Morus Alba Fruitless)

€ 199,50

Dakplataan (Alphens Globe)

€ 239,50

Dakplataan (Platanus Hispanica)

€ 175,00

Daksierpeer (Pyrus Call Chanticleer)

€ 219,50

Daksierpruim (Prunus Cerasifera Nigra)

€ 219,50

Daksierprunus (Prunus Serulata Accolade)

€ 229,50

Elaeagnus Ebbingei dakboom (Olijfwilg of Zilverbes)

€ 319,50

Laurierkers dakvorm (Prunus Novita)

€ 249,50

Photinia fraseri Red Robin dakvorm (Glansmispel)

€ 294,50

Prunus Laurier in dakvorm

€ 259,50

Steeneik dakboom (Quercus Ilex)

€ 369,50

Witte Regen (Wisteria Floribunda Alba)

€ 259,50

 

Dakbomen kopen of een parasolboom?

Om uw tuin een heel unieke sfeer te geven en ook van voldoende schaduw te voorzien tijdens de warmste zomerdagen, zijn dakbomen de ideale keuze. De takken van deze bomen worden geleid tot een parasol, vandaar dat u ze ook kunt terugvinden als parasolbomen.

Meteen na het aanplanten van parasolbomen of dakbomen, wordt jullie tuin niet alleen een bijzondere blikvanger, maar verkrijgt deze ook de typische mediterrane uitstraling, waar u ook nog eens het hele jaar door van kunt genieten.

En zoals de naam al laat uitschijnen, worden dakbomen niet alleen gebruikt als decoratie om de waarde van een tuin te verhogen, maar eveneens als natuurlijke zonnewering en of terrasboom. Ze zijn te verkrijgen in verschillende maten en tevens is er keuze uit allerlei soorten, zoals bijvoorbeeld een dakmoerbei, de dakplataan een moeraseik in dakvorm of de amberboom in dakvorm, (dakamberboom).

Voelt u zich aangetrokken tot hun unieke sfeer en wilt u graag dakbomen bestellen? Of zoekt u naar informatie aangaande het onderhoud van deze bomen? Wij bieden een ruim assortiment aan dakbomen met indien gewenst, een vakkundige snoeiservice en uiteraard helpen we u graag verder in uw keuze met de informatie op www.bomentotaal.nl!

 

Hoe snoei ik een dakboom?

 

Dakbomen worden handmatig in een vorm gebracht, dit is heel belangrijk zodat u optimaal van de schaduw kan genieten. Het is dan ook logisch dat wanneer deze bomen verwaarloosd worden in onderhoud, ze opnieuw hun oorspronkelijke en natuurlijke vorm zullen aannemen. Hierdoor valt niet alleen hun functie weg, maar ook de sfeer in de tuin.

Om dakbomen te snoeien, is het belangrijk om te weten hoe de boom is opgebouwd. Het frame met de bamboestokken waaraan takken zijn gebonden, vormen de basis van de dakboom. Deze takken zijn de hoofdtakken, waaruit zijscheuten groeien. Hoofdtakken worden nooit gesnoeid. De zijscheuten wel.

Dakbomen kopen met aanplantservice en snoeiservice is nergens zo eenvoudig als bij ons. Ons all-in-one pakket laat u zorgeloos genieten van uw aankoop. Informatie en voorwaarden vindt u op onze webpagina.

 

Dakbomen bestellen in enkele klikken

 

Om dakbomen te bestellen hoeft u zich niet te verplaatsen naar onze winkel. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan dakbomen in verschillende  maten, soorten en kleuren. Bestellen is heel eenvoudig! Klik uw categoriekeuze aan en kies vervolgens de door u gewenste boom.

De door u gewenste boom wordt door ons bezorgd en geplant incl. de benodigde materialen.

De voorwaarde is wel dat de plantplek goed bereikbaar is en er geen puin, oude wortels, tegels etc. aanwezig zijn op de plantplek.

Als uw bestelling is doorgegeven nemen wij contact met u op omtrent het inplannen van de levering en het aanplanten van uw boom. Kijk voor vragen ook op onze FAQ pagina.