Blokbomen

Blokbeuk (Carpinus Betulus Blokvorm 100CM)

€ 339,50

Blokbeuk (Carpinus Betulus Blokvorm 75CM)

€ 279,50

Groenblijvende blokboom (Prunus laurier Caucasica blokvorm)

€ 289,50

Quercus Ilex (Groenblijvende Steeneik) Blokboom

€ 289,50

 

Blokbomen

Blokbomen zijn niet alleen mooi, maar hebben enkele belangrijke voordelen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen gemakkelijk binnen de gewenste afmetingen worden gehouden. Wanneer u blokbomen wilt bestellen, kunt u dat doen in de standaard- en afwijkende afmetingen. Er zijn ook slanke balkvormige of blokvormige met een afwijkende maat te verkrijgen. Daarnaast kunt u kiezen voor bladverliezende of semi- blad houdende. Hierbij kunt u denken aan de haagbeuk of de gewone beuk. Indien gewenst kunt u de blad houdende gebruiken. Hiervoor leveren de Quercus ilex en  de Laurier het beste resultaat. Blokbomen kopen of blokbomen bestellen kunt u doen bij een speciale kwekerij, zie ons assortiment blokbomen.

 

De Haagbeuk

 

De Haagbeuk kan in blokvorm worden afgeleverd. Wanneer u de bladverliezende haagbeuk aanschaft, zal u tijdens de wintermaanden kunnen genieten van de fijne takkenstructuur. Er zijn ook blad houdende blokbomen als u daar de voorkeur aan geeft. Let er op dat u de juiste bomen op de goede plaats gebruikt. De stamhoogte is ook erg belangrijk, kies een boom in blokvorm met de juiste stamhoogte, onder doorloophoogte.

 

De Beuk

 

Een Beuk in blokvorm is net als bij een haagbeuk te verkrijgen in de kleuren groen en rood. Je moet deze bomen minimaal eenmaal per jaar snoeien net zoals dat bij een haag het geval is. De Beuk is als blokvorm in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Ze zijn gehard tegen zonnebrand. Tijdens de wintermaanden blijven de bruine dorre blaadjes aan de bomen.

 

De Moeraseik

 

Deze boomsoort is ook leverbaar als blokvorm. Deze bijzondere eik contrasteert mooi met de meeste haagstructuren. Omdat deze eik grotere bladeren heeft met een frisgroene kleur, geeft hij een tuin een speels karakter. Vooral tijdens de herfst kleuren de bladeren mooi en geven de tuin een prachtig aanzien.

 

De Steeneik

 

De Steeneik wordt meestal als balkvorm gebruikt. Het is een soort die zeer geschikt is voor kleinere tuinen die weinig onderhoud nodig hebben. Hij heeft het hele jaar door een grijsgroene tint. De bladeren aan de onderzijde zijn zilvergrijs. De blokvorm bij deze boom kan worden verkregen door het leiden van de takken. 

 

Beste Bezoeker,

Bedankt voor uw belangstelling in onze producten. Op zondag zijn wij echter gesloten.

Vanuit onze Christelijke overtuiging beschouwen wij de zondag als rustdag. Vandaar ons besluit om de website op zondag te sluiten.

Onze website is weer open vanaf maandag 0:00 uur. We hopen u binnenkort terug te zien.

Bomentotaal
Tielsesraat 89 | 4043 JR Opheusden
T. +31488 200 200
www.bomentotaal.nl
info@bomentotaal.nl