Rode Esdoorn (Acer Rubrum Red Sunset)

De Acer rubrum Red Sunset is een middelgrote boom en heeft een piramidale kroon. De Acer rubrum Red Sunset heeft iets grotere bladeren als de Acer rubrum en heeft een intense oranje tot donkerrode herfstkleur. Op kalkhoudende en droge grond stagneert de groei en heeft de rode Esdoorn geen herfstkleur. De rode Esdoorn verdraagt zeewind en strooizout slecht.

Dit pakket bestaat uit:

Rode Esdoorn (Acer Rubrum Red Sunset)
Bezorging
Aanplanting
Bevestigingsmaterialen, potgrond en boompalen


€ 105,00

Terug naar overzicht

Voorwaarden aanplanting:

Voorwaarde van onze aanplantservice is dat de plaats waar uw bomen moeten komen goed bereikbaar is en vrij van oude wortels, puin, tegels, oude beplanting etc. zodat wij uw bomen goed kunnen plaatsen.

Water geven:

Als de grond droog is tijdens het planten de boom struik na het aanplanten 1 x goed water geven. Daarna bij droge perioden van meer dan een week 1 a 2 x in de week water geven. (Niet vaker, ook als u ziet dat de boom niet op gang komt!). Dit het eerste groei jaar volhouden tot eind september. Bij extreem warm en droog weer in de zomer adviseren wij 3 x in de week heel goed water te geven. Daarna alleen nog water geven in droge perioden.

Bemesting:

Het is belangrijk om uw boom of haag bij te mesten, zeker het eerste groeijaar. Het bijmesten van uw boom of haag mag vanaf het moment dat de boom of haag begint uit te lopen / groeien. Bijmesten bevorerd de groei en het wortelproces van de boom of haag.